På denne side kan du læse om Moseløbet. 
Vi anbefaler endvidere at man finder gruppen der hedder “Moseløbet – Biersted” på Facebook og anmoder denne gruppe om medlemskab.

Tilmeld dig Moseløbet 2023 ved at klikke her. (også trøjekøb, donation og madbestilling)

Succesen gentages – der afholdes Moseløb Grundlovsdag d. 5. juni 2023 kl. 16.

Der er præmier til de hurtigste, og frugt og drikkevarer i målområdet.

  • Distance: Man kan gå eller løbe 5 og 10 km. Se ruten her: Ruten 
    Det er også muligt at cykle 10 km.
  • Pris: Løbet er helt gratis i år. Men da vi er et løb der i år samler ind til et “småbørnsaktivitetsområde” ved hallen er det muligt at donere et beløb ved tilmelding.
  • Tidstagning
  • Opvarmning.
  • Sponsorløb (børneløb)
  • Fællesspisning efter løbet

Sponsorløb (børneløb)
På fodboldbanerne ved hallen bliver det igen i år muligt at deltage i et ”sponsorløb”. Tilmelding til sponsorløbet er ikke nødvendig. Til gengæld skal man selv finde sine sponsorer. På Biersted IF’s hjemmeside kan man udskrive en kontrakt, som skal udfyldes og afleveres ved tidtagerbordet, inden man løber. Sponsorløbet afholdes fra kl.17.15-18.15. Øverst på denne side kan man finde og printe sponsorkontrakter. 

Tidligere projekter
Overskuddet fra de sidste års Moseløb har gået til en AIRTRACK, en multibane, en skaterpark og en naturlegeplads i den grønne kile, motorikbane og “Boldens arena”. Alle projekter ER realiseret – takket være jeres tilskud! (Boldens arena opføres i løbet af sommeren)

Årets projekt
I 2023 samler vi ind til et småbørnsområde uden for hallen. Her vil vi placere små legeaktivitetsredskaber.
Vi håber mange vil støtte op 🙂

Fællesspisning og løbetrøjer

Det er muligt at deltage i fællesspisning og at købe en løbetrøje uanset om man går, cykler eller løber en rute først. Tilmelding til spisning eller køb af en trøje, skal dog gøres på tilmeldingssiden og før 1. juni. NB. Vil man have trøjen inden løbet, så skal man have bestilt den inden d. 1/5.

Bag Moseløbet står: Marie-Louise Jensen, Flemming Bach Moesgaard Leth, Christian Jensen, Martin Rostgaard Knudsen, og Marianne Tandrup Mattesen

Ved spørgsmål skriv til moselobet@bierstedif.dk

Hvis du ønsker at deltage i sponosorløbet kan du her printe så mange sponsorkontrakter du har brug for. Klik her for at læse og printe.
Hvis du ikke har mulighed for at printe, så send en mail til webmaster@bierstedif.dk med din adresse samt hvor mange kontrakter du ønsker. Så vil de blive leveret til din postkasse.