På denne side kan du læse om Moseløbet. 
Vi anbefaler endvidere at man finder gruppen der hedder “Moseløbet – Biersted” på Facebook og anmoder denne gruppe om medlemskab.

Tilmeld dig Moseløbet 2023 ved at klikke her. (også trøjekøb, donation og madbestilling)

Succesen gentages – der afholdes Moseløb Grundlovsdag d. 5. juni 2024 kl. 16.

Der er præmier til de hurtigste, og frugt og drikkevarer i målområdet. Distance: 5 og 10 km.

Pris: 50 kr. ved tilmelding til og med d. 1. juni (Herefter er der kun tilmelding på selve løbsdagen og prisen er 150 kr.)

Der er mulighed for fællespisning efter løbet. Det betales ved tilmelding og koster 50 kr/person. Menuen er byg selv burger.

Sponsorløb (børneløb) På fodboldbanerne ved hallen bliver det igen i år muligt at deltage i et ”sponsorløb”. Tilmelding til sponsorløbet er ikke nødvendig. Til gengæld skal man selv finde sine sponsorer. På Biersted IF’s hjemmeside kan man udskrive en kontrakt, som skal udfyldes og afleveres ved tidtagerbordet, inden man løber. Sponsorløbet afholdes fra kl.17.15-18.15. 

Tidligere projekter: Overskuddet fra de sidste års Moseløb er gået til en AIRTRACK, en multibane, en skatepark, en aktivitetsbane og en legeplads i den grønne kile, Boldens arena, legeredskaber ved hallen. Alle projekter ER realiseret – takket være jeres tilskud!

I år samles der ind til projekt 

Padelbaner

Fællesspisning og løbetrøjer: Det er muligt at deltage i fællesspisning og at købe en løbetrøje uanset om man går eller løber en rute først. Tilmelding til spisning eller køb af en trøje, skal dog gøres på tilmeldingssiden og før 1. juni. NB. Vil man have trøjen inden løbet, så skal man have bestilt den senest d. 1/5-2024

Bag Moseløbet står: Janni Monska Drechsler, Flemming Bach Moesgaard Leth, Christian Jensen, Martin Rostgaard Knudsen og Rasmus Henriksen og Marianne Tandrup Mattesen.